Traficul rutier pe DN1 începe să se aglomereze. Se circulă bine pe Autostrada Soarelui

13 august 2017 09:35

Traficul rutier pe DN1 începe să se aglomereze, duminică dimineață, pe sesnul Ploiești-Brașov, în timp ce pe Autostrada Soarelui circulația se desfășoară în condiții bune, informează Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române. 

Duminică dimineață, traficul rutier este intens pe DN1 Ploiești – Brașov. Pe sensul de urcare (către Brașov), există aglomerație la Comarnic și pe tronsonul Sinaia – Azuga, iar pe sensul de coborâre, de la limita cu județul Brașov până la Bușteni.

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii bune pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, uşor în creştere pe sensul de mers către litoral.

În cazul în care volorile de trafic vor creşte le recomandăm conducătorilor auto să folosească şi alte rute către Constanţa, cum ar fi:

-DN2 Bucureşti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa;

-DN3 Bucureşti – Lehliu – Călăraşi – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanţa;

-DN3 Bucureşti – Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară – Feteşti – A2 Feteşti – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanţa (cu menţiunea că este posibil să apară probleme de trafic la staţia de taxare de la Feteşti).

Pentru prevenirea accidentelor rutiere (având în vedere că soarele se reflectă în parbriz şi în carosabil), îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

FOTO: Arhivă


Citește și: EXCLUSIV. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, probleme în vacanță: «M-am speriat îngrozitor! Am sunat imediat doctorul»

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro