MENIU CAUTĂ

Cum se rezolvă subiectele la Matematică de la Evaluarea Națională. Costel Chiteş, profesor la „Tudor Vianu”, ne explică, la Interviurile Libertatea Live

Distribuie

Cum se rezolvă subiectele la Matematică de la Evaluarea Națională. Lector Dr. Costel Chiteş, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei „D.Cantemir” şi profesor la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, vine la Interviurile Libertatea Live, la ora 11:00, cu ”sfaturi matematice” pentru elevii care susțin miercuri, 13 iunie a doua probă de la Evaluarea Națională, cea la Matematică.


Toate informaţiile despre EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018, AICI


Profesorul Chiteș va vorbi despre cum trebuie să se pregătescă absolvenții claselor a VIII-a pentru această probă, care sunt instumentele pe care nu trebuie să le uite acasă și cum se realizează desenele.

Care sunt subiectele mai dificile, cu care subiect ar fi bine să înceapă și care este cel mai des întâlnită greșeală pe care o fac absolvenții, mai ales din cauza emoțiilor, sunt alte câteva întrebări la care va răspunde profesorul Chiteș.

Totodată, profesorul de matematică va vorbi despre situațiile în care candidații dau soluția corectă, dar aceasta este diferită de cea din barem și cum sunt punctate rezolvările parțiale.

Candidații au de rezolvat trei subiecte, fiecare notat cu câte 30 de puncte, zece puncte fiind acordate din oficiu.

Subiectul pe care îl va rezolva profesorul, la în direct

Citește mai multe despre Evaluare Națională și matematica pe Libertatea.

Comentarii