Instagram este una dintre cele mai folosite platforme de social-media, dovadă și cele peste un miliard de conturi care există în acest moment la nivel global. Cu toate acestea, sunt destui utilizatori care ajung într-un punct în care hotărăsc, dintr-un motiv sau altul, să-și închidă contul, fie temporar, fie definitiv.
Cuprins:
Dacă te numeri printre cei care nu mai doresc să socializeze pe Instagram, în articolul de față îți vom spune ce trebuie să faci, pas cu pas, pentru a-ți șterge contul.
Dacă te-ai hotărât să-ți ștergi contul de Instagram sau vrei să renunți pentru o perioadă la socializarea virtuală pe platforma dezvoltată de Facebook, ar fi bine să faci o copie de rezervă (backup) la toate informațiile personale precum postări și fotografii.
Iată ce trebuie să faci pentru a realiza backup pe Instagram:
Înainte de a șterge contul de Instagram trebuie să știi că, odată ce ai făcut această operațiune, nu vei mai avea acces la informațiile tale și nici la website-urile unde te-ai înregistrat cu datele contului de Instagram.
Ca să ștergi definitiv contul de Instagram va trebui să parcurgi pașii de mai jos:
Dacă dorești doar să iei o pauză de la Instagram, ai posibilitatea să-ți dezactivezi temporar contul de pe această platformă de socializare.
Prin dezactivarea temporară a contului de Instagram înseamnă că profilul tău nu va putea fi accesat de ceilalți utilizatori. De asemenea, ai posibilitatea să îl reactivezi în orice moment prin simpla logare în cont.
Trebuie să știi că această operațiune nu o vei putea face decât din versiunea desktop a Instagram și nu din aplicația mobilă. Iată ce ai de făcut: