Mergi direct la conținut »
Cum va fi vremea în minivacanța de 1 decembrie. Vin ninsorile și gerul
Ştiri Libertatea > Ştiri > Cum va fi vremea în minivacanța de 1 decembrie. Vin ninsorile și gerul

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 decembrie. Vin ninsorile și gerul

Vremea de Ziua Națională a României se anunță a fi una rece, iar luna decembrie va fi caracterizată de episoade geroase, susțin meteorologii care au actualizat prognoza pentru intervalul 26 noiembrie – 24 decembrie.

Temperaturile se vor situa sub media climatologică a lunii decembrie. În perioada 26 noiembrie – 3 decembrie, valorile termice se vor situa sub cele normale în toate regiunile, o abatere negativă în partea de est a țării, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie.

Astfel, vremea se va răci treptat, dar accentuat până în jurul datei de 30 noiembrie. Ulterior, temeperaturile vor mai creşte, dar tot vor fi mai mici decât normalul perioadei. În anumite zone, minimele vor ajunge, în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, până la minus 15 grade Celsius.

„Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi excedentare în cea mai mare parte a teritoriului, excedent ce va fi mai pronunțat în extremitatea de sud-vest și de sud-est a țării”, au precizat meteorologii.

Cum va fi vremea în intervalul 3 – 10 decembrie

Temperaturile vor avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, abaterea negativă fiind mai pronunțată în regiunile extracarpatice.

Prognoza meteo în perioada 10-17 decembrie

Valorile termice se vor situa ușor sub cele climatologic normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, susțin meteorologii. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Un italian care l-a însoțit în România pe bărbatul infectat are și el coronavirus
Recomandări

Un italian care l-a însoțit în România pe bărbatul infectat are și el coronavirus

 

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor climatologice ale perioadei, posibil ușor mai coborâte în regiunile extracarpatice.

Cum va fi vremea în săptămâna 17 – 24 decembrie

Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor climatologice ale perioadei. În regiunile extracarpatice este posibil să se înregistreze valori termice ușor mai coborâte. Potrivit meteorologilor, regimul pluviometric va fi caracterizat de valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.


Citește și Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei


 

Close
Închide
  Close