Mergi direct la conținut »
Curier din Sibiu, înșelat de un client. Cum a reușit să îi fure un lingou de aur
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Curier din Sibiu, înșelat de un client. Cum a reușit să îi fure un lingou de aur

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu, cu sprijinul poliţiştilor din judeţul Alba, au efectuat joi, 25 octombrie, patru percheziţii domiciliare în judeţul Alba, în vederea documentării unei infracţiuni de înşelăciune, în urma cărora un bărbat a fost reţinut, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, prin intermediul unui comunicat.

„În fapt, la data de 10 octombrie a.c., administratorul unei firme de curierat din municipiul Sibiu a sesizat poliţia cu privire la faptul că o persoană necunoscută, folosindu-se de datele de identificare ale altei persoane, a comandat un lingou din aur de pe un site de vânzări, iar la momentul livrării, la data de 10 octombrie, profitând de neatenţia curierului, a înlocuit lingoul cu alte obiecte, fără valoare. În cauză s-a deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, iar în urma acţiunilor desfăşurate la data de 25 octombrie a.c., poliţiştii au identificat şi prins un bărbat în vârstă de 25 de ani, din judeţul Alba, bănuit de săvârşirea înşelăciunii”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu, citat de Agerpres.

Tânărul a fost reţinut 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

„Cu ocazia percheziţiilor efectuate în municipiul Alba Iulia şi în localitatea Jidvei, au fost ridicate în vederea confiscării mai multe obiecte din metal de culoare galbenă, asemănătoare aurului, 4 lingouri de diferite mărimi şi peste 20 de monede”, potrivit Poliţiei Municipiului Sibiu, care continuă cercetările în acest caz.

Anul acesta, în luna mai, un sud-coreean a găsit 7 lingouri de aur într-un coș de gunoi din aeroportul în care lucra.

Apoi, în luna septembrie, un german a găsit trei lingouri de aur într-un dulap de bucătărie. Află ce a făcut cu ele!


Citește și… Un primar din România vrea să pună un meteorit pe stema comunei! Nu este singurul edil care face alegeri bizare „specifice localității”


 

Close
Închide
  Close