Mergi direct la conținut »
Cursă între căruțe terminată prost în județul Vaslui. Un ”concurent” a ajuns la spital, în comă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cursă între căruțe terminată prost în județul Vaslui. Un ”concurent” a ajuns la spital, în comă

Un căruțaș din Bârlad (județul Vaslui) și vecinul său au ajuns la spital, după ce au căzut victime a unui accident rutier. Totul s-a petrecut în timpul unei curse între căruțe.

Martorii spun că unul dintre bărbați și-a biciuit groaznic calul, pentru a-l obliga să alerge cu o viteză mai mare, cu scopul de a întrece o altă căruță. Animalul nu a mai îndurat durerea și a pornit într-o goană nebună, nemaiputând să fie oprit, scrie observator.tv.

La un moment dat, din cauza vitezei, una din roțile căruței a urcat pe trotuar, iar cei doi bărbați au fost aruncați din vehiculul cu tracțiune animală direct în șanț.

La fața locului au sosit două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, care i-au preluat pe cei doi și i-au dus la un spital din Bârlad.

În urma investigațiilor medicale, inclusiv cu computerul tomograf, diagnosticul pus de medici în cazul proprietarului căruței a fost de comă de gradul I-II, suspiciune de fractură de coloană și îmbibație alcoolică, motiv pentru care a fost transferat la Iași.

Vecinul său s-a ales cu leziuni mai ușoare, diagnosticul pus de medici fiind de traumatism la șoldul stâng.

Calul a scăpat nevătămat.


CITEȘTE ȘI: Vagoane goale în realitate, dar pline pe hârtie. Ministerul Transporturilor ţine secret numărul studenţilor care călătoresc gratuit cu trenul


FOTO: OBSERVATOR.TV

Close
Închide
  Close