De Ana Hațeg,

Ziarul spaniol ADN a publicat recent vestea arestării lui Dorel Hanea“Dorel conduce un BMW, dar dacă vrea o altă maşină, nu trebuie decât să o ceară. Dacă se duce la un concert cu muzică românească, încărcat de inele şi de bijuterii, ocupă mereu masa pe care o doreşte. De o violenţă rar întâlnită, el obţine mereu ceea ce îşi doreşte”, au scris jurnaliştii spanioli, care menţionează faptul că românul poreclit “El Naşu” a fost reţinut până acum de 14 ori.
Acesta conducea o reţea de proxenetism, din care făceau parte aproximativ 50 de femei, toate românce. Ele erau obligate să plătească, săptămânal, 200 de euro sau 150 de euro, dacă frecventau străzi mai puţin populate. În cazul în care refuzau să dea banii, erau bătute crunt.
Îşi rupea în bătaie rivalii
Dorel Inocenţiu Hanea este cunoscut poliţiei nu doar pentru că e proxenet cu vechime. El a mai fost reţinut pentru furt, clonare de carduri, şantaj şi tâlhărie. Este cunoscut pentru actele de violenţă comise, iar poliţia din Madrid spune că românul obişnuieşte să-i bată pe cei care îi fac concurenţă. “Dacă vreun român doreşte să comită ilegalităţi în Madrid, atunci trebuia să-i plătească lui Dorel o taxă”.
Odată cu Dorel Inocenţiu Hanea, poliţia a mai arestat alţi şase infractori români, printre care şi Gheorghe Dănuţ, de 34 de ani, considerat mâna dreaptă a lui Dorel, care controla mai multe familii de rromi de pe întreg teritoriul Madridului.