De Clara Vacaru,

Fatima, mătuşa copiilor, care locuia în Canada, le-a trimis bani de drum şi i-a aşteptat. Din păcate, nu vor mai veni niciodată.

La doar patru minute după ce barca a pornit de la mal. s-a scufundat, iar soţia şi cei doi copii ai lui Abdullah Kurdi s-au înecat. Trupul micuţului Aylan, în vârstă de 3 ani, a fost adus la mal de valuri şi descoperit a doua zi, de autorităţi. Imaginile cu trupul băieţelului au făcut înconjurul lumii si au iscat multe controverse, legate de această criză fără precedent a imigranţilor.

Fatima, mătuşa celor doi copii, este devastată de durere de când cei doi copii au murit. Ea a povestit, pentru presa internaţională, cât de speriat era copilul când s-a văzut în apă. „El (tatăl copiilor) a încercat cu toate puterile să îi împingă deasupra apei, ca ei să poată respira. Copiii ţipau şi spuneau: „Tati, nu muri”, a spus Fatima Kurdi, potrivit The Telegraph.

La scurt timp, tatăl copiilor a realizat că baăatul cel mare, în vârstă de cinci ani, se înecase. „A încercat să îl salveze pe al doilea, pe Aylan. S-a uitat la el şi a văzut că îi curge sânge din ochi. I-a închis ochii şi l-a lăsat… S-a uitat apoi după soţia lui, care plutea, mai încolo, pe apă. Mi-a spus că a făcut totul pentru a-i salva. Nu a putut”, a încheiat femeia.

Fatima, care locuieşte în Toronto, regretă acum că a trimis familiei bani de drum. După tragedie, autorităţile din Canada i-au oferit bărbatului îndurerat cetăţenie, dar acesta nu mai vrea să se stabilească aici. El are de gând să rămână în oraşul Kobane din Siria, pentru a fi mai aproape de mormintele familiei.

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 11 noiembrie 2019. Taurii au parte de o zi agitată
HOROSCOP

Horoscop 11 noiembrie 2019. Taurii au parte de o zi agitată