Da-ti demisia!Face ce face primarul Videanu si o da in bara… De data aceasta se pare ca l-a luat prin surprindere ninsoarea. De parca mai-marele Capitalei se astepta ca aceasta sa se abata asupra noastra vara si nu in plina iarna.

A fost suficient sa ninga aproape 24 de ore in Bucuresti si traficul a paralizat. Explicatiile oferite de edil? Copilaresti, cum ne-a obisnuit: ‘Fac un apel catre bucuresteni, sa-si lase masinile personale acasa. Nu plecati cu ele ca oricum nu aveti unde sa le parcati’, a declarat ieri Videanu.

Da-ti demisia!Pai, nu va laudati dom primar ca iarna aceasta nu ne vom impiedica de nameti prin Capitala? Unde-s utilajele alea capabile cu care ne-ati ‘amenintat’? Unde sunt substantele-minune care topesc ‘ghetarii’ de pe carosabil?

Si cand o sa simtim si noi ca primaria este de partea bucurestenilor? Pana atunci, de-abia asteptam sa vedem cum vor cadea capetele celor vinovati de haosul din traficul Capitalei.

Dumneavoastra, domnule Videanu, cu cine ati incepe daca ar fi sa dati un exem-plu?!


Sectorul 1- Gara de Nord


Da-ti demisia!Da-ti demisia!Andrei Chiliman, primarul sectorului 1: ‘ Am stat pe teren de la ora 12.30 pana la ora 15.30 in zonele Banu Manta, Kiseleff, Ion Mihalache, Bucurestii Noi. Sper ca in doua-trei zile carosabilul sa devina practicabil’.


Sectorul 2 – Sos. Pipera


Da-ti demisia!Da-ti demisia!Neculai Ontanu, primarul sectorului 2: ‘Am fost sa vad ce se intampla in cartierele Andronache, Lacul Tei si Pantelimon si pe sos. Colentina, bd. Chisinau si bd. Basarabiei’.Sectorul 3 – Bd. Regina Elisabeta


Da-ti demisia!Da-ti demisia!Liviu Negoita, primarul sectorului 3: ‘Am verificat echipele de deszapazire din bulevardele Corneliu Coposu, Nicolae Grigorescu si Camil Ressu. Intr-o zi-doua vreau sa se poata circula foarte bine in sectorul 3’.Sectorul 5 – Calea Rahovei


Da-ti demisia!Da-ti demisia!Marian Vanghelie, primarul sectorului 5: ‘Am fost pe teren, pe soseaua Alexandriei, in zona Magurele,  Antiaeriana, Salaj si Ferentari. In zona Magurele, o cisterna inzapezita a blocat circulatia pentru cateva ore’.Sectorul 4 – Piata Sudului


Da-ti demisia!Da-ti demisia!Sectorul 4 e zona in care au fost cele mai mari pro-bleme . In zona Piata Sudului, RATB-ul nu a circulat timp de cateva ore. Am incercat sa aflam parerea primarului din sectorul 4, Adrian Inimaroiu (foto),  insa acesta era plecat in vacanta in Bulgaria.


Sectorul 6 – Drumul Taberei


Da-ti demisia!Da-ti demisia!Cristian Poteras, primarul sectorului 6: ‘Am stat cateva ore bune in zona Prelungirea Ghencea incercand sa deblochez cele 30 de autobuze intepenite in trafic.  Am fost si pe Virtutii si Valea Oltului pentru a supraveghea utilajele de deszapezire’.

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI