De Mihai Niculescu,

PNL „joacă baba-oarba cu Guvernul” şi face un joc politic „iresponsabil” spune preşedintele PLUS, Dacian Cioloș.

„Domnul Cîţu era ieri hotărât să-şi asume mandatul de prim-ministru. Ştiu asta foarte sigur! Ce s-o fi întâmplat în ultimele ore? Cine şi ce jocuri face? Ţara are nevoie de un guvern stabil. O majoritate se contura să susţină instalarea Guvernului. Lumea se pregăteşte să lupte cu criza de sănătate şi cu criza economică şi PNL joacă baba-oarba cu Guvernul. Nu ştiu cine/ce calcule şi-a făcut, dar acest joc politic al PNL în momentele pe care le trăim este iresponsabil”, a scris Cioloş, joi, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Vlad Voiculescu a fost mai ferm în declarații.

„Uite Cîţu, nu e Cîţu. Uite guvernu’, nu e guvernu’ – încă o dovadă de politicianism jenant, marca PNL. Chiar şi în plină pandemie declarată oficial de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, politicienii de rit vechi demonstrează încă o dată că nu au scrupule când e vorba de a-şi atinge scopurile. Jenant. Iresponsabil. PNL”, a scris el pe Facebook.

Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat, a anunţat, joi, Administraţia Prezidenţială. Potrivit sursei citate, preşedintele Klaus Iohannis a luat act de această decizie.

Citeşte şi:

Sectorul 4 luase 100 de costume de protecție în cazul în care oamenii străzii aduceau coronavirusul. L-a adus fostul șef al poliției

Premierul desemnat Florin Cîţu şi-a depus mandatul, înainte de votul din Parlament. Cum şi-a motivat gestul

Solicitare de urgență pe coronavirus: Societatea Medicilor ATI cere Ministerului ca toate internările care nu reprezintă urgenţă să fie amânate

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare