MENIU CAUTĂ
10 Mar. 2011 12:24

Dai bani pentru construcţia mănăstirii Halmyris, ai numele păstrat pe veci în Altar!

Distribuie

Numele donatorilor va fi păstrat în Altar
Sub titlul „Împreuna pentru casa sfinţilor” într-un anunt de pe site-ul lacasuriortodoxe.ro, preotii cer ajutorul binevoitorilor pentru a ridica nivelul superior al manastirii Halmyris. Spre deosebire de alte cereri de acest gen, feţele parohiale de la Halmyris ofera donatorilor în schimbul ajutorului, posibilitatea ca numele celui care a contribuit cu bani să fie scris si sigilat în masa Sfântului Altar. Mai mult, fiecare contribuabil va primi o varianta printată a unui certificat de ctitor care atestă participarea acestuia la lucrările de la Halmyris.
Pentru a veni în ajutorul donatorilor, preoţii de la Halmyris au realizat şi un proiect virtual 3D si video, acesta aratând în ce stadiu se afla constructia, dar şi numele celor care au donat bani sau materiale pentru stâlpii bisericii.

Pentru ca oamenii care donează sa fie siguri că suma va ajunge la destinatie, pe anunţul de pe site-ul lacasuriortodoxe.ro se specifică „Totul va fi perfect transparent, exact aşa cum vei dori tu (sume, investitii, materiale, albume, proiecte 3d si video cu ridicarea efectivă a sfântului lăcaş)!”.
Părintele Procopie se distinge de celalţi prin faptul are biroul echipat cu un laptop de ultimă generaţie. Omul bisericii spune că nu este normal ca fiecare creştin care va contribui la ridicarea lăcaşului să fie într-un fel recompensat şi crede că regăsindu-şi numele în Altar, este o răsplată pe măsură.
S-a construit 23,7%
Până la această oră, doar 23,7% din mănpstire a fost ridicată. Doritorii pot vedea zilnic cu creşte procentul pe măsură ce fiecare donator contribuie cu bani. Pentru finalizarea lucrărilor sunt necesari 25.000 de lei.
 
 

Comentarii