Mergi direct la conținut »
Dan Negru, după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Când am văzut cum sătenii i-au furat din mașina…”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Dan Negru, după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Când am văzut cum sătenii i-au furat din mașina…”

Dan Negru, după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Când am văzut cum sătenii i-au furat din mașina…”

Dan Negru a postat un mesaj pe contul de socializare, după moartea lui Răzvan Ciobanu. Prezentatorul tv a fost surprins atunci când a aflat că localnicii au furat din mașina designerului mai multe obiecte personale.

„Când am văzut cum sătenii i-au furat din mașina lui Razvan Ciobanu lucrurile personale mi-am amintit de drama lui Coșbuc, “poetul țărănimii”.

Tot cu țăranul român… Singurul lui fiu, Alexandru, a avut un accident de mașina intr-un sat de lângă Tg-Jiu și presa vremii a scris că țăranii, când l-au găsit însângerat la marginea drumului, lângă mașina, l-au luat la bataie cu ciomegegele, omorându-l astfel.

Era 1915..

Tatăl lui,George Coșbuc, a scris cele mai frumoase poezii despre țăranul român si a ramas in istorie ca „poetul țăranimii””, a scris Dan Negru pe contul de socializare.

Scenă incredibilă după accidentul cumplit în care designerul Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. Mai mulți localnici care au venit la locul tragediei i-au luat din mașină mai multe obiecte personale ale designerului, dar și părți din caroseria mașini.

Citește și

Cazul Răzvan Ciobanu și celelalte 1.900 de morți evitabile de pe șoselele României. Ce putem învăța din moartea unei vedete

Close
Închide
  Close