MENIU CAUTĂ
14 Iul. 2017 19:29

Dan Voiculescu, transportat de urgență la spital. Fondatorul Trustului Intact a suferit o ocluzie intestinală în închisoare

Distribuie

Dan Voiculescu, transportat de urgență la spital. Dan Voiculescu a fost transportatde la penitenciar,  direct într-un spital din București, vineri, din cauza problemelor medicale.

Dan Voiculescu a fost internat la Spitalul Universitar, sub pază, după ce a suferit o ocluzie intestinală și urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale, informează Digi 24.


CITEȘTE ȘI… Anunț important pentru șoferi! Trebuie să predea plăcuțele de înmatriculare. Ce se întâmplă dacă nu fac asta


Pe 18 iulie el urmează să afle dacă va fi eliberat condiționat. La şedinţa de judecată din 8 iunie, avocatul lui Dan Voiculescu a susţinut, la Judecătoria Sector 5, că acesta a arătat „stăruinţă în muncă” în penitenciar şi că omul de afaceri „nu trebuie îndreptat, pentru că are o educaţie solidă”, în timp ce procurorul DNA a spus că Voiculescu a avut doar 57 de zile câştigate prin muncă, restul de peste 300 de zile fiind câştigate prin elaborarea de lucrări ştiinţifice pentru care nu există nicio dovadă că au fost redactate în penitenciar, precizează sursa citată.

Voiculescu execută, din 8 august 2014, pedeapsa de zece ani de închisoare primită în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.

În dosarul „ICA” au mai fost condamnaţi fostul director al institutului, Gheorghe Mencinicopschi, la opt ani de închisoare, fostul director al ADS Corneliu Popa, tot la opt ani de închisoare şi fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş la şapte ani de închisoare.

Gheorghe Mencinicopschi a fost deja eliberat condiţionat în 26 septembrie, după ce a executat doi ani din pedeapsa.

După ce a fost încarcerat, Dan Voiculescu a scris, în mai puţin de un an şi jumătate, 11 cărţi.


CITEȘTE ȘI… „La ce trebuie să mai învăţ la Geografie, când eu am Waze?”. Așa a picat Bacalaureatul copilul unor vedete


 

Citește mai multe despre Dan Voiculescu, ocluzie intestinala și Spital pe Libertatea.

Comentarii