Mergi direct la conținut »
Dana Deac se întoarce în televiziune, din toamnă, cu emisiunea "Interviurile Danei Deac"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Dana Deac se întoarce în televiziune, din toamnă, cu emisiunea „Interviurile Danei Deac”

Dana Deac se întoarce în televiziune, din toamna acestui an, cu emisiunea cu emisiunea "Interviurile Danei Deac". Realizatoarea TV, fost director al TVR1,  l-a intervievat pe numărul 2 în statul Kazahstan, o persoană care, în general, nu dă interviuri. Kassym-Jomart Tokayev, președinte al Senatului din Kazahstan, a vorbit chiar în preziua lansării centrului financiar de la Astana.

De Petre Dobrescu,

Kazahstan a pariat pe acest centru financiar, despre care a scris și revista Forbes, ca fiind un pariu al autorităților dintr-o țară care a promovat reforme economice structurale și care a trecut de pe poziția 50 pe 35 în topul celor mai dezvoltate economii ale lumii.

Președintele Senatului, Kassym-Jomart Tokayev, a vorbit despre importanța reformelor, despre pariul pe digitalizare și modernizare. Astana, care a devenit capitală în 1997, este cea mai tânără capitală, construită modern, de arhitecți recunoscuți global.
„Cred că cel mai important lucru e că ne-am implicat în reforme economice, structurale.(…) Suntem în plin proces de reformare atât a economiei, cât și a politicului sau a sferei sociale”, a spus Kassym-Jomart Tokayev, în „Interviurile Danei Deac„.

Pentru seria de interviuri din această toamnă, de la TVR, realizatoarea Dana Deac a dezvăluit că are discuții și pentru un posibil interviu cu Prințul Charles, precizează hotnews.ro.

În urmă cu 10 ani, jurnalista Dana Deac a fost diagnosticată cu cancer tiroidian. De atunci, boala a recidivat de cinci ori și de fiecare dată dana deac a ieșit învingătoare.

Recent, jurnalista a mărturisit că în luna august va merge la analize în Turcia.
„În august trebuie să trec printr-o analiză extrem de importantă, în Turcia, care îmi va spune că am rezolvat ultimul cancer. Dacă nu l-am rezolvat, o iau de la capăt. Acum nu pot să spun că sunt în afară de orice pericol, doar că nu ştiu încă nimic sigur. Aştept să fac analizele şi decid după aceea. Dar emoţii am, recunosc. La istoricul pe care îl am, nu pot să spun că sunt indiferentă. Dar nici nu mă grăbesc să îmi fac multe griji. Dacă ies prost, ştiu ce trebuie să fac.

În Turcia, la Memorial Hospital, am ajuns anul trecut pentru că în România, când mi-a fost depistat cancerul tiroidian, secţia de la Parhon era închisă, din iulie pînă în septembrie. Fără alte explicaţii, a spus ea – printre altele – pentru life.ro.


Citește și: VIDEO/ Durerea unui erou necunoscut dintr-un sat uitat de lume. Plânge după fetița pe care n-a putut s-o salveze de la înec


 

RECOMANDĂRI
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
Close
Închide
  Close