Mergi direct la conținut »
Dăncilă explică gafele din timpul mandatului: ”Din neatenție, sau pe fondul oboselii, am făcut greșeli și poate voi mai face”
Ştiri Libertatea > Ştiri > Dăncilă explică gafele din timpul mandatului: ”Din neatenție, sau pe fondul oboselii, am făcut greșeli și poate voi mai face”

Dăncilă explică gafele din timpul mandatului: ”Din neatenție, sau pe fondul oboselii, am făcut greșeli și poate voi mai face”

Dăncilă explică gafele din timpul mandatului: ”E o presiune imensă, oboseală”, a spus premierul, vineri, 31 august, în fața femeilor social-democrate, reunite în Școala de Vară. ”Cei care îmi numără virgulele nu au ce critica”, a mai spus Dăncilă despre atacurile venite din partea Opoziției și le-a transmis că generațiile viitoare îi vor judeca. 

De Valentina Postelnicu,

”Anul centenar înseamnă să fim mai buni, să avem consens, să ne înțelegem, să avem dispute, dar să fie pe lucruri bune, pe proiecte ale unor partide politice. Nu înseamnă jigniri, nu înseamnă scindare, să îndemni la violență,. Ce se întâmplă acum este greu de înțeles pentru noi, dar cum vor înțelege copiii noștri, generațiile vitoare? Dacă cei de acum îndeamnă la scindare, la dezbinare, cred că nu vor fi judecați de generațiile viitoare, se înșeală. Vor răspunde!”, a spus premierul.

Viorica Dăncilă a recunoscut că a făcut greșeli în timpul mandatului.

Am fost descumpănită de virulența atacurilor lansate asupra mea. Dar, cu timpul, am înțeles un lucru: că cei mai înverșunați adversari, care îmi numără virgulele sau greșelile de exprimare, nu au altceva de criticat și, atunci, se limitează doar la aceste lucruri. Da, poate că am greșit. Este o presiune imensă, este o oboseală imensă.  Și poate de multe ori, din neatenție sau pe fondul oboselii, am făcut greșeli și poate voi mai face. Dar vă asigur de un singur lucru: nu o să greșesc niciodată în deciziile pe care le voi lua pentru România și pentru români”, a spus Dăncilă.

Șefa Executivului a mai spus că, de fiecare dată când îi este greu se gândește la Organizația de Femei a PSD, din care a făcut parte.

”Am determinarea să merg mai departe, să conduc acest Guvern până când coaliția va spune STOP. Nu mă intimidează nici jignirile, nici acuzele, atâta vreme cât România merge pe un drum bun”, a mai spus premierul Dăncilă.

Social-democrații descind, în acest weekend, pe litoral, pentru a discuta despre remanierea Guvernului, suspendarea președintelui Klaus Iohannis, un posibil miting al social-democraților, dar și tensiunile interne din partid, în urma conflictului Gabriela Firea – Carmen Dan, provocat de deciziile luate în cazul incidentelor de la protestul Diasporei din 10 august.

Nu va fi ocolit nici subiectul Ecaterina Andronescu, după ce senatoarea i-a cerut, recent, președintelui PSD, Liviu Dragnea să facă un pas în spate, pentru că face rău partidului.

Deși premierul Dăncilă spune că la CEX nu se va lua o decizie privind remanierea Guvernului, deja s-a înregistrat prima demisie din Executiv: ministrul Cercetării, Nicolae Burnete, și-a dat demisia din funcție, la scurt timp după ce premierul a anunțat că va evalua în perioada următoare activitatea tuturor miniștrilor.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Elena Udrea, despre cererea în căsătorie și nunta cu Adrian Alexandrov


 

Close
Închide
  Close