Mergi direct la conținut »
Dăncilă nu a purtat nicio discuție cu prefectul Capitalei, despre violențele de la protestul din 10 august
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Dăncilă nu a purtat nicio discuție cu prefectul Capitalei, despre violențele de la protestul din 10 august

Dăncilă nu a purtat nicio discuție cu prefectul Capitalei, despre violențele de la protestul din 10 august. Șefa Executivului nu a dorit să comenteze afirmațiile Speranței Cliseru, care s-a contrazis cu ministrul de Interne, Carmen Dan și cu conducerea Jandarmeriei, în privința orei la care s-a semnat ordinul de intervenție în forță asupra protestatarilor. 

De Valentina Postelnicu,

Întrebată de jurnaliști despre scandalul violențelor din timpul protestului anti-PSD al Diasporei, din data de 10 august, Dăncilă a precizat că nu a purtat nicio discuție cu prefectul Capitalei, Speranța Cliseru – ale cărei declarații recente au creat controverse – și a menționat că nu dorește ”să acuze sau să absolve de vină” pe cineva.

”Nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru. A dat explicații și a prezentat un raport Carmen Dan. Am spus de nenumărate ori că nu vreau să acuz sau să absolv pe cineva de o vină, dar pentru mine e important ca atunci când se fac acuzații, acestea să fie bazate pe probe concrete”, a spus Dăncilă.

Premierului i s-a atras atenția că prefectul spune că ministrul de Interne a mințit în privința intervenției la protestul Diasporei.

”Aceste lucruri se vor discuta la guvern. Nu am avut încă o discuție cu prefectul și ministrul de Interne”, a spus Viorica Dăncilă, anunțând că o analiză va avea loc la nivelul Guvernului.

Close
Închide
  Close