De Andreea Romaniuc Archip,

Ducu Darie suferea de ciroză, iar ultimele două săptămâni le-a petrecut la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni din București.

Regizorul era pe lista de transplant hepatic, starea lui de sănătate deteriorându-se în ultima perioadă. Nimeni nu se aștepta însă la o plecare atât de timpurie.

Daniela Nane se numără printre actrițele care au lucrat mult cu regretatul regizor și care îl cunoșteau foarte bine. Șocată și îndurerată de aflarea cumplitei vești, Daniela Nane ne-a mărturisit că îi este profund recunoscătoare lui Alexandru Darie pentru modul în care i-a pus în valoare calitățile actoricești.

“Este, pentru teatrul românesc, o pierdere a cărei amploare încă nu o putem conștientiza. A fost unul dintre cei mai talentați regizori ai României, cu o viziune artistică de geniu și cu o poftă de a crea unică, cu totul provocatoare. Îl plâng și îi mulțumesc, pentru că m-a poziționat ca actor de forță prin rolurile pe care mi le-a încredințat în Teatrul Bulandra. Mă voi ruga pentru el în continuare. Condoleanțe familiei!”, a declarat, pentru Libertatea, Daniela Nane.

Citeşte şi:

Florina Cercel: „Lăsați-mă în pace că vreau să plec!”. Virgil Ogășanu dezvăluie că actrița se închisese în sine în ultima perioadă

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni