MENIU CAUTĂ

Dansatoarea care s-a prăbușit pe scenă a fost resuscitată de trei ori. Tânăra de 35 de ani a murit la spital

Distribuie

Dansatoarea în vârstă de 35 de ani, care s-a prăbușit pe scenă, la Sebiș, în timp ce dansa, a fost resuscitată de trei ori. Mărturisirea a fost făcută de medicul Cristian Sârb, managerul Spitalului de Boli Cronice Sebiș, unde fata a fost transportată.

Medicul a declarat că tânăra a intrat în stop cardio-respirator, în timp ce era monitorizată.

„În spital, în timpul monitorizării intră în stop cardio-respirator, se efectuează manevrele de resuscitare, pacienta răspunde inițial foarte bine. Ulterior, intră din nou în stop cardio-respirator cardiac și se încearcă manevrele de resuscitare din nou. Este solicitat și un echipaj de urgență din Arad, cu medic, se efectuează manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului. De comun  acord, se continuă resuscitarea, aceasta a durat aproximativ 2 ore. După care, de comun acord, am decis să declarăm decesul”, a declarat Cristian Sârb, potrivit Observator.tv.

Diana, în vârstă de 35 de ani, a leșinat pe scenă, în timp ce dansa, la Balul Bobocilor din Sebiș. Alături de ea era și soțul ei, dansator și el. Tânăra a fost dusă la spital, însă, în ciuda tuturor eforturilor, medicii au anunţat decesul în jurul orei 01.00.


Citește și:

VIDEO/ Raluka și Liviu Teodorescu, destăinuiri despre relația cu părinții lor: „Ne mai certăm, aruncăm cu chestii unul în altul”

Citește mai multe despre dansatoare pe Libertatea.

Comentarii