De Ciprian Iana,

Conform Antena 3, părinții fetiței vor cere în instanță daune totale de un milion de euro, iar procesul va avea loc în România și nu în Olanda, pentru că în țara noastră legislația în vigoare oferă mai mulți bani părților vătămate.

”Dacă se poate să ne dea și nouă ceva, știți și dumneavoastră, suntem săraci, nu avem și noi pentru pomeni, ceva, bine, dacă nu. Noi nu cerem nici o sumă. Ce vrea legea, noi nu. Eu nu mă gândesc la sume”, mărturisea, pentru Mediafax, în urmă cu trei săptămâni, tatăl fetiței de 11 ani.

De asemenea, la instanța din România va apela și familia din Iași a cărui fetiță a fost acostată și bruscată de pedofilul olandez. În acest caz, suma cerută se ridică la ordinul a câtorva milioane de euro.

Trupul Mihaelei Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din Dâmbovița, a fost găsit pe un câmp din apropierea localității Produleşti la sfârșitul lunii septembrie. Potrivit medicilor legiști, fetița a murit, după ce a fost sugrumată cu pantalonii pe care-i purta.

Ulterior, Johannes Visscher, 46 de ani, olandezul bănuit că ar fi ucis-o pe micuța Mihaela Adriana Feraru, a murit într-un accident produs în apropierea orașului Escharen, după ce mașina în care se afla acesta a intrat în plin într-un camion.

Citeşte şi:

Imagini incredibile surprinse într-un sat din Bistrița. S-a asfaltat un drum în timp ce afară ningea

Taximetrist bătut de trei clienți la Galați. L-au amenințat cu pistolul și i-au furat mașina

Pe mai multe drumuri din țară se circulă în condiții de iarnă. Acum ninge în cinci județe

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci