Mergi direct la conținut »
Rangerul David Bernat a murit în Munții Retezat. Bărbatul se căsătorise de curând
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Rangerul David Bernat a murit în Munții Retezat. Bărbatul se căsătorise de curând

Rangerul David Bernat a murit în Munții Retezat. Bărbatul se căsătorise de curând

E doliu în rândul salvatorilor din Parcul Național Retezat, după ce rangerul David Bernat a murit. Bărbatul s-a stins la vârsta de 51 de ani, în timp ce se afla pe munte, alături de doi apropiați.

David Bernat a muritDavid Bernat (foto) a început să se simtă rău, marți seara, în timp ce se afla cu doi apropiați la pescuit pe valea râului Șes din Parcul Național Retezat. Rangerul, în vârstă de 51 de ani, a murit, cel mai probabil, din cauza unui infarct, informează Ziarul Hunedoreanului.

Fratele bărbatului a fost cel care a alertat salvamontiștii care s-au îndreptat spre locul greu accesibil. Mai multe echipe din cadrul Salvamont Hunedoara au coborât de pe munte trupul abia miercuri dimineață.

„Cu adâncă durere anunţăm că s-a stins din viaţă, pe neaşteptate, colegul şi prietenul nostru David Bernat. Am pierdut un coleg dedicat meseriei şi un bun prieten mereu cu zâmbetul pe buze, cu o glumă şi o vorbă bună pentru cei din jurul lui. Tragedia s-a întâmplat în zona Râului Şes, unde David a ales să-şi petreacă timpul liber. Vă rugăm pe toţi cei care l-aţi cunoscut, să păstrăm împreună un moment de reculegere pentru un om adevărat, plecat mult prea devreme dintre noi”, au informat reprezentanţii Parcului Naţional Retezat.

Potrivit apropiaților, bărbatul se căsătorise în urmă cu mai puţin de o lună.


Citește și Vacanță low-cost. O săptămână în Grecia, cât un weekend de fițe la Mamaia!


 

Close
Închide
  Close