MENIU CAUTĂ
02 Apr. 2012 15:58 , de Dan Băcan

De ce ar trebui eliberat Boldea? Te cruceşti! „A făcut sport, nu bea, nu fumează…”

Distribuie

Avocatul lui Mihail Boldea a spus că politicianul doreşte să facă declaraţii complete despre acuzaţiile din dosar şi despre plecarea sa. „A plecat Kenya pentru că este un om căruia îi plac călătoriile. Când vom găsi vreodată pădurile virgine şi animalele din Kenya sau Congo? El n-a ştiut că i s-a cerut arestarea, aşa ca nu se poate spune că a vrut sa se sustragă anchetei.”, a spus avocatul lui Boldea.
El a mai declarat că există o presiune mediatică şi „un anumit mod de a prezenta activitatea infracţională şi viaţa inculpatului”, iar din aceste cauze  „e poate ajunge la lezarea vieţii intime şi a demnităţii clientului”

În ceea ce priveşte pericolul public pe care l-ar reprezenta clientul său – şi care e implicit în arestarea preventivă – avocatul a declarat că Boldea „e deputat, a făcut sport, nu bea, nu fumează, ce pericol social reprezintă?” . Avocatul deputatului consideră că dosarul lui Boldea a fist accelerat din raţiuni politice atâta timp cât „nu se specifică clar care este pericolul social pe care îl reprezintă”
Deputatul Mihail Boldea a cerut ca recursul privind arestarea sa preventivă să se judece în şedinţă secretă, întrucât publicitatea acesteia îi va aduce atingere vieţii intime şi demnităţii. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins solicitarea politicianului.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii