MENIU CAUTĂ
09 Feb. 2008 19:55

De ce e asa de norocos Ogica?

Distribuie

Sunt oameni care castiga constant la Loterie, cel mai cunoscut dintre acestia fiind Stelian Ogica. El a reusit, de la inceputul acestui an, sa ia cate un premiu la fiecare extragere Loto 6 din 49. Asta dupa ce in urma cu cinci ani acelasi Ogica a fost inchis pentru ca instanta a decis ca el ar fi dorit sa insele Loteria cu un bilet pe care erau marcate cele sase numere norocoase si care i-ar fi adus 1,5 milioane de euro. Care sa fie secretul oamenilor care, la fel ca Ogica, reusesc sa castige bani frecvent?


Oare acesti norocosi au o intuitie si un fler financiar iesite din comun sau au si alte surse mai putin vizibile, care le ‘soptesc’ pe ce numere sa mizeze? La aceste intrebari va raspund specialistii astrologi si numerologi chestionati de Libertatea.


Stelian Ogica este nascut in zodia Gemenilor, avand ascendentul in Balanta. El a vazut  lumina zilei pentru prima oara pe data de 24 mai 1968, ora 16.30, in localitatea Stoenesti, judetul Giurgiu. Poate fi caracterizat astrologic, spune specialista Libertatii, Acvaria, ca fiind un tip carismatic, seducator, dar ascuns, el fiind altfel decat se vede la prima vedere, dar caruia ii place sa iasa in fata si sa atraga atentia permanent asupra sa, ceea ce si explica succesul la public pe care il are.

Ceea ce frapeaza pe astrograma lui, spune Acvaria, este Mijlocul cerului in Leu cu un Jupiter de toata frumusetea in casa X, semn al celebritatii, al iesirii la rampa, al reflectoarelor indreptate spre el.

‘Cu o astfel de configuratie, ar trebui sa fie un sef de succes, dar cu siguranta s-a nascut sub o stea norocoasa in ceea ce priveste vizibilitatea sa in societate. Un astfel de om trebuia sa faca valuri, trebuia sa atraga atentia. Daca n-ar fi fost vorba de acest tip de faima, ar fi trebuit sa fie un actor de succes, un sportiv de marca, un artist de rasunet, un om care lasa urme dupa el si care poate fi considerat, adeseori, un adevarat inovator in ceea ce face! Leul este un semn al jocului, al norocului, al loteriei, la urma-urmei, deci cu aceasta zodie pe Mijlocul cerului, acompaniat si de Jupiter, era normal ca reusita lui Ogica in viata sa se bazeze pe bafta. Soarele, Mercur, Marte si Venus sunt inghesuite aici pe astrograma lui Ogica, semn al norocului financiar cu carul, din speculatii – culmea! – lipsite de risc. Daca n-ar fi avut noroc la Loto, ar fi avut la Bursa sau ar fi primit bani din senin, reusind sa-i convinga pe altii sa-l sustina financiar. Poate chiar ar trebui ca pe viitor sa incerce sa joace si la Bursa sau sa faca afaceri, pentru ca are toate sansele sa reuseasca si in aceste domenii. Succesul vine de la sine, fara stres, fara sa devina obsedant, fara sa tina cu dintii de el. Chiar daca mai si pierde, se ridica la loc! Stelian Ogica este „atins” de degetul norocului inca de la nastere, astrele oferindu-i sansa si intuitie pentru a gasi calea cea mai usoara spre castig! 2006-2012 sunt ani care-i pot aduce surprize in zona norocului’, mai spune Acvaria. 


Stelian Ogica, intre noroc si scandaluri

Celebritatea lui Stelian Ogica provine din marile scandaluri in care a fost implicat, dar si din succesul sau incontestabil in ghicitul numerelor la Loto 6/49:

– in anul 2001, Ogica a fost condamnat la doi ani de inchisoare, instanta considerand ca a falsificat biletul care i-ar fi adus peste un milion de euro;
– in anul 2004, Stelian Ogica reuseste din nou sa castige la Loto, ghicind 5 din cele 6 numere norocoase (circa 20.000 €);
– in anul 2005, celebrul jucator la 6/49 reuseste din nou sa castige la cea de-a doua categorie (circa 17.000 €);
– in anul 2007, marcheaza din nou un premiu important la Loto, reusind sa ghiceasca iarasi cinci numere (circa 20.000 €);
– tot in 2007, impreuna cu un prieten, reuseste prin intermediul OTV sa stranga bani pentru un bilet colectiv cu o valoare uriasa, 155.000 €, necastigator;
– de-a lungul anilor Stelian Ogica a obtinut peste 10 premii la categoria a treia, la Noroc sau la 5 din 40. l


Ogica s-a nascut sub semnul cifrei „8”


Stelian Ogica este nascut sub semnul cifrei ‘8’, ceea ce, explica Mircea Georgescu (foto), specialistul Libertatii in stiinte oculte si numerologie, ii va darui o viata laica, in societati adesea inalte, va fi binecuvantat cu harul ocrotirii, va fi iubitor de aventura si risc. ‘Ogica este caracterizat numerologic prin ambitii puternice si vointa profunda de a reusi, venindu-i „ca o manusa” carierele legate de domeniul financiar si marketing, insa la fel de bine ar putea reusi in orice afacere proprie’, spune  numerologul Mircea Georgescu.


Un brasovean, campionul jocurilor de noroc


Ia 10-12 premii importante pe an si nu ii scapa nici unul din jocurile Loteriei Romane.


Eugeniu Marin, 55 de ani, din Brasov, sau ‘Fenomenul’, cum a fost catalogat de specialistii revistei Loto-Prono, primul in topul celor mai frecventi castigatori romani la Loto, a facut o avere de milioane de lei, o pensiune in Brasov si mai multe magazine numai din jocuri. Cu toate acestea, Eugeniu Marin nu a reusit pana acum sa castige nici un premiu de talia celui de acum trei saptamani, dar, crede el, perseverenta ii va aduce si un pot care va depasi cateva milioane de euro.


Din palmaresul „baftosului”


– 1992 – Pronosport – 6,3 milioane lei vechi
– 1997 – Pronosport – 8 milioane lei vechi
– 1998 – Noroc – 3 miliarde lei vechi
– 2001 – Loto 6/49 – 14 miliarde lei vechi + un apartament cu 3 camere
– 2004 – Joker – 80 milioane lei vechi
– 2006 – Loto 5/40 – 40.700 lei noi
– 2007 – Loto 6/49 – 16.300 lei noi
– 1992 – 2008 – zeci de alte premii mai mici


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii