Acesta a adăugat: „Deci, în absenţa umidităţii, hamburgerul se usucă, în loc să se strice. Cu pierderea umezelii, microbilor li se ia un element necesar dezvoltării. Pentru a strica un hamburger McDonald’s, nu trebuie decât să împiedicăm pierderea umidităţii”.
Keith Warriner a asigurat însă că dacă hamburgerul va fi depozitat într-un loc cu umiditate ridicată, aşa cum este baia, va mucegăi.
Sursă: zf.ro
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2020/5/29/d77d28433cf295e93b5517d4774a1826.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2021/3/01/2b917da4bbc27f8226ba01442cef75ac.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2021/3/01/e4ab03379313398ebd59d8536c76fbfb.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2021/3/01/55482f9f31e345f0b848b7991f0db5c3.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2021/3/01/3c2b1174ea22bdcd6051b951084d686a.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2020/6/08/c6cfd95eb4f3d84168360108d3c07065.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2021/3/01/ee749be53d7909a7289d242e36307b58.jpg)