MENIU CAUTĂ
16 Noi. 2018 11:57

De ce s-a sinucis Oana Ioja, fiica unui afacerist din Arad. Motivul care a împins-o la gestul extrem

Distribuie

Apropiații sunt în stare de șoc pentru că nu înțeleg de ce s-a sinucis Oana Ioja, fiica afaceristului Livius Ioja din Arad. Tânăra nu a lăsat niciun bilet de adio, iar prietenii pun gestul extrem pe seama unui eșec în dragoste.

Fiica afaceristului Livius Ioja, Oana Ioja, a fost găsită spânzurată, joi dimineață, în casa din Arad în care locuia.

Cunoscuții cred că Oana Ioja s-a sinucis, cel mai probabil, din cauza unei decepții în dragoste. Tânăra avea doar 32 de ani și urma să se mărite peste câteva luni. Oana și iubitul ei ar fi plănuit să-și petreacă luna de miere în Insula Tenerife din Spania.

Bărbatul, cu care urma să se căsătorească, ar fi decis pe „ultima sută de metri” să dea înapoi, scrie Ziar de Arad. A urmat apoi despărțirea, iar Oana ar fi intrat în depresie, spun apropiații.

În mod straniu, apropiații au găsit pe profilul de Facebook o imagine în care Oana Ioja s-a fotografiat într-un sicriu.

Fotografia a fost realizată într-o vacanță, în urmă cu mai mulți ani

Tânăra se afla într-un local din Bali, cu tematică „horror”. S-a așezat în coșciug și a cerut să fie fotografiată. Oana a publicat fotografiile pe Facebook cu mesajul: „Să văd cum mi-ar sta…”.

sursă foto: Ziar de Arad


Citește și Paradoxul Metrorex | În timp ce sindicatul cere majorări de 42%, compania se împrumută şi pune gaj trenuri pentru plata lucrărilor din Drumul Taberei


 

Citește mai multe despre Oana Ioja, Arad și sinucidere pe Libertatea.

Comentarii