De Mihai Niculescu,

Acțiunea neobișnuită de protest a avut loc joi la prânz în fața sediului Gărzii de Mediu. Evenimentul a fost popularizat prin intermediul paginii de Facebook Declic.

„Hai cu noi joi, de la ora 12:00 la sediul Gărzii Naționale de Mediu. Ducem deșeurile reciclabile pe care le-am colectat separat dar nu avem unde le arunca!

Adu cu tine un sac sau o plasă cu reciclabile (hârtie, plastic sau sticlă).

Suntem peste 1000 de cetățeni care am trimis sesizări către Garda de Mediu prin intermediul site-ului reciclare.declic.ro. Am reclamat faptul că la noi pe stradă nu se colectează separat gunoiul.

După mai mult de o lună de la trimiterea sesizărilor, majoritatea nu am primit răspunsuri. Nu mai putem aștepta cu gunoiul în casă!

Hai cu noi joi, 17 octombrie, de la ora 12:00, la Garda de Mediu din București. Le cerem să controleze aplicarea legii colectării selective a deșeurilor și sancționarea primăriilor și a operatorilor de salubritate care ne împiedică să reciclăm gunoiul.

Dacă și tu te-ai săturat să stai cu sacii de gunoi în casă sau să cauți tomberoane în celălalt capăt al orașului, hai cu noi să-i ducem la Garda de Mediu!”

Citeşte şi:

Am fost la o conferință a adepților teoriei că Pământul este plat: „Nu există gravitație și te poți plimba pe planetă ca pe o farfurie”. Ce crede un fizician despre argumentele lor

Schimbare de ultimă oră, după ce Libertatea a semnalat că există improvizații care pun sănătatea publică în pericol: ASSMB amână experimentul pe copii cu Plăcuțele Petri!

Istoria tristă a cabanei Caraiman, casa din vârful Bucegilor: e în paragină și a fost scoasă la vânzare pe internet cu 200.000 de euro. ”Nemulțumiții n-au decât să pună mână de la mână și să o cumpere”

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a devenit cea mai tânără conducătoare de club din Liga 1!
GSP.RO
Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a devenit cea mai tânără conducătoare de club din Liga 1!
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor