Defecțiune la metrou pe magistrala Berceni – Pipera. Un tren a produs întârzieri

11 ianuarie 2017 20:49 De: ,

O defecțiune la metrou pe magistrala Berceni – Pipera a îngreunat circulația trenurilor și a produs întârzieri, miercuri seara. Defecțiunea a fost semnalata la unul dintre trenuri, la stația Constantin Brâncoveanu.

Circulația metroului s-a desfășurat cu dificultate miercuri seară pe Magistrala 2 Berceni – Pipera, din cauza unui defecțiuni produse la un tren în stația Constantin Brâncoveanu. ”În jurul orei 19:15, din cauza unui defecțiuni produse la un tren în stația Constantin Brâncoveanu, pe linia 1, circulația metroului s-a desfășurat cu întârziere. Au fost depășiri de câteva minute pe interval, dar circulația metroului nu a fost întreruptă. Călătorii au fost preluați de trenurile din spate, iar garnitura defectă a fost remorcată la Depoul Pipera”, au precizat reprezentanții Metrorex, potrivit Agerpres.

Operatorul metroului bucureștean a precizat miercuri că funcționează la capacitate maximă, cu 62 de trenuri și 3 rezerve, în intervalele cu vârf de trafic (7:00 — 9:00 și 17:00 — 19:00), pe toate magistralele, după cum urmează: Magistrala 1 — cu 22 trenuri și o rezervă, Magistrala 2 — cu 21 trenuri și o rezervă, Magistrala 3 — cu 15 trenuri și Magistrala 4 — cu 4 trenuri și o rezervă.

De asemenea, succesiunea trenurilor are loc la intervale de maximum 3 minute la orele de vârf pe Magistrala 2, de cel mult 2-3 minute, pe tronsonul comun al Magistralelor 1 și 3 (Eroilor — Nicolae Grigorescu), respectiv între 5-6 minute în restul timpului.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro