Cozonacul este unul din alimentele ce se consuma cu ocazia sarbatorii pascale. Libertatea a invitat la redactie patru vedete si un bucatar care au degustat cinci dintre sortimentele de cozonaci care se vand in reteaua magazinelor Billa. Acestia au acordat calificative, notandu-i pe fiecare in functie de gust si aspect.
Viorel Pega, maistru bucatar la ‘Casa Florescu’: Cel mai mult mi-a placut cozonacul Frontini deoarece are fructe si tot ce trebuie unui cozonac, iar compozitia este mai consistenta decat la ceilalti.
1 – Nota 8
2 – Nota 9
3 – Nota 5
4 – Nota 6
5 – Nota 3
Betty de la Etnic:
Cel mai mult mi-a placut cozonacul Frontini pentru ca are coji de portocala, arome de migdale si nu se faramiteaza intre degete.
1 – Nota 7
2 – Nota 10
3 – Nota 9
4 – Nota 6
5 – Nota 8
Maria de la Etnic:
Preferatul meu este cozonacul Lujerul pentru ca are multa crema de cacao si nuci, asa cum trebuie sa aiba orice cozonac.
1 – Nota 8
2 – Nota 9
3 – Nota 6
4 – Nota 7
5 – Nota 10
Oana de la Romancutze:
Frontini merita nota 10 pentru ca este foarte aromat si are bucatele de portocale. Seamana mai mult a prajitura, dar e foarte bun.
1 – Nota 9
2 – Nota 10
3 – Nota 8
4 – Nota 6
5 – Nota 7
1.Cozonac Belforno – 3,59 lei
Nota medie: 7,2
2.Cozonac Frontini – 15,99 lei
Nota medie: 9,2
3.Cozonac Intermet – 4,39 lei
Nota medie: 6,4
4.Cozonac Manon – 10,99 lei
Nota medie: 6
5.Cozonac Lujerul – 3,69 lei
Nota medie: 6,8