Mergi direct la conținut »
O fată de 13 ani din Mehedinți e căutată de Poliție, după ce a dispărut de acasă / FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fată de 13 ani din Mehedinți e căutată de Poliție, după ce a dispărut de acasă / FOTO

O fată de 13 ani din Mehedinți e căutată de Poliție, după ce a dispărut de acasă / FOTO

Polițiștii din Mehedinți fac verificări pentru a găsi o fată de 13 ani care a fost dată dispărută. Ultima oară când a fost văzută, Denisa Maria Şerlău se afla cu mama ei în Drobeta Turnu Severin. 

De Răzvan Mihalașcu,

Tatăl fetei a alertat Poliția duminică seara, după ce fiica sa de 13 ani a plecat de la locuința de domiciliu și nu a mai revenit.

Polițiști au stabilit că Denisa Maria Şerlău a fost duminică în Drobeta Turnu Severin împreună cu mama sa. Ulterior, s-a despărțit de ea pentru a merge în centrul orașului și nu a mai revenit acasă, conform Mediafax.

Copila are ochi căprui, aproximativ 65 de kilograme, 1,75-1,80 metri înălţime, păr şaten, lung, faţă rotundă.

În momentul în care a dispărut, Denisa Maria Şerlău o bluză de trening de culoare albă, blugi de culoare neagră şi pantofi sport negri cu talpa albă, precum şi un rucsac de culoare albastru-petrol.

Poliţiştii îi roagă pe cei care pot oferi detalii cu privire la fata dispărută să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiate secție de Poliție.

sursă foto: Facebook news-mehedinti


Citește și:

În căutarea lui Gică (2). Crima. Povestea nopții care a șocat Suedia. Cum a fost ucis un cerșetor român în Huskvarna


 

Close
Închide
  Close