Mergi direct la conținut »
Depozitul de mase plastice din Ploiești arde în continuare, de aseară. Pompierii intervin cu 9 autospeciale
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Depozitul de mase plastice din Ploiești arde în continuare, de aseară. Pompierii intervin cu 9 autospeciale

Depozitul de mase plastice din Ploiești arde în continuare, de aseară. Pompierii intervin cu 9 autospeciale

Depozitul de mase plastice din Ploiești, județul Prahova, arde în continuare, de aseară. Pompierii intervin cu 9 autospeciale, pentru lichidarea incendiului şi înlăturarea efectelor negative, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, incendiul izbucnit duminică, 11 noiembrie, într-un depozit al firmei Urban ICIM, cu degajare de fum toxic, a fost localizat şi nu mai există pericol de extindere. Flăcările au distrus zeci de utilaje, dar şi o mare cantitate de materiale, fiind afectate 5.000 de tone de mase plastice şi alte deşeuri de hârtie.

Conform aceleiaşi surse, incendiul a fost anunţat la 112 de paznicul depozitului,iar flăcările au cuprins, iniţial, mase plastice şi utilaje, în interiorul unei hale şi în afara ei, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi, ulterior extinzându-se pe aproape 8.000 de metri pătraţi, potrivit Agerpres.

Locuitorii din sudul orașului Ploiești, zona în care a izbucnit incendiul, au fost sfătuiți să rămână în case.


Citește și… 1.600 de euro câştigă, în medie, un angajat Metrorex. Salariații de la metrou amenință că opresc circulația în subteran, pentru salarii mai mari cu 42%


 

Close
Închide
  Close