Mergi direct la conținut »
Deputații PNL, despre sinuciderea vicepreședintelui CJ Alba; Roman: ”A mai avut o perioadă de uşoară stare depresivă, dar a depășit-o”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Deputații PNL, despre sinuciderea vicepreședintelui CJ Alba; Roman: ”A mai avut o perioadă de uşoară stare depresivă, dar a depășit-o”

Deputații PNL, despre sinuciderea vicepreședintelui CJ Alba; Roman: ”A mai avut o perioadă de uşoară stare depresivă, dar a depășit-o”

Deputaţii PNL de Alba şi-au exprimat regretul faţă de moartea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Alin Cucui, care a fost găsit spânzurat miercuri dimineaţă într-un imobil din Alba Iulia. Florin Roman a declarat, la Parlament, că acesta a mai avut o perioadă de uşoară stare depresivă, dar a depășit-o.

De Valentina Postelnicu,

Deputatul PNL Florin Roman, care l-a cunoscut pe Cucui, a povestit că acesta se temea de nişte probleme medicale care nu s-au confirmat.

„Am vorbit ieri (marţi – n.r.) la telefon cu el. L-am simţit că nu e în regulă. Mi-a zis că mă aşteaptă acasă. El a mai avut o perioadă, în urmă cu câţiva ani, de uşoară stare depresivă, a depăşit-o, acum se pare că nu. Se temea de nişte probleme medicale care nu s-au confirmat”, a spus deputatul.

Liberalul, vizibil emoționat, a spus că vicepreședintele CJ Alba a avut o perioadă mai dificilă, dar a reintrat în această perioadă.

”Se pare că nu a reuşit să o depăşească. El era un om plin de viaţă, dar era mai atent cu sănătatea lui, îşi făcea periodic controale, analize, se temea că ar avea ceva, deşi medicii i-au explicat că nu e vorba de nimic”, a spus Roman, precizând că probleme financiare şi nici probleme în familie.

Roman a postat un mesaj și pe pagina de Facebook.

”Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înțeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreună peste greutăți, ne-am bucurat și întristat împreuna…am fost alături la bine și la greu. Aline, nu știu ce a fost in capul tău…rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil in suflete…Ne vei lipsi, frate!”, a scris Roman.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Şi deputatul liberal Corneliu Olar s-a arătat afectat de moartea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Alba.

”Eu zic că o cădere psihică, nu s-a putut stăpâni… Sunt şi asteniile astea de primăvară şi pe mulţi îi atacă aşa prin surprindere. (…) Era un om chiar cu relaţii de prietenie şi colaborare, decât de a-l vedea pe el să intre în anumite afaceri. (…) Nu cred că avea acces la anumite semnături în anumite proiecte sau în anumite investiţii”, a spus Olar.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri dimineaţa, într-o locuinţă din Alba Iulia.

Potrivit unor surse, Alin Cucui lăsase, înainte de a-și pune capăt zilelor, un bilet în care explica motivele pentru care a ales să recurgă la acest gest extrem. Conform surselor citate, Alin Cucui s-ar fi spânzurat de clanța unei uși.

Citește și: Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat. Fratele său l-a găsit mort în locuință

Close
Închide
  Close