Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. Deputatul Călin Matei, despre mesajul cu greșeli transmis elevilor: ”A fost o glumă. La dumneavoastră v-o plăcut școala?”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > EXCLUSIV. Deputatul Călin Matei, despre mesajul cu greșeli transmis elevilor: ”A fost o glumă. La dumneavoastră v-o plăcut școala?”

EXCLUSIV. Deputatul Călin Matei, despre mesajul cu greșeli transmis elevilor: ”A fost o glumă. La dumneavoastră v-o plăcut școala?”

Deputatul PSD care le-a transmis elevilor un mesaj plin de greșeli, în prima zi de școală, îndemnându-i să pună mîna pe carte și să nu fumeze în budă ne-a declarat, luni, că postarea de pe Facebook a fost făcută în ”spirit de glumă”. Despre faptul că a scris cu cratimă verbul ”pune-ți”, el a explicat că deja acea greșeală a devenit ”problemă națională. ”La dumneavoastră v-o plăcut școala?”, a mai spus Matei, retoric, mărturisind că nu are niciun regret privind mesajul scris.

De Valentina Postelnicu,

”Greșeala gramaticală deja e problemă națională. A fost o postare făcută în spiritul glumei. Deci toată postarea este făcută în glumă. Asta e o prostie, că am îndemnat copiii să nu meargă la școală”, a spus Călin Matei, pentru Libertatea.

Deputatul PSD a continuat: ”La dumneavoastră v-a plăcut școala? Haideți să fim corecți. Cine citește își dă seama că a fost în glumă. Cine nu își dă seama, e problema lui”.

Întrebat dacă regretă că a scris postarea, Călin Matei a răspuns: Deloc!

Călin Matei a postat, luni,  în prima zi de școală, un mesaj către elevi: ”Nici mie nu mi-a fost dragă școala, ca la majoritatea dintre voi. Da nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Până la următoarea vacanță, pune-ți mâna pe carte, fiți cuminți și nu fumați în budă! Succes!”, a scris Călin Matei în postarea de pe pagina de socializare.

Fiul deputatului Călin Matei, arestat în 2013 pentru şantaj

În 2013, doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru şantaj, respectiv complicitate la şantaj, după ce ar fi ameninţat o persoană pentru a plăti lunar „dobândă” pentru un împrumut. Surse judiciare au precizat, atunci, pentru Mediafax, că unul dintre suspecţi, Andrei Tudor Matei, este fiul deputatului PSD de Maramureş Călin Matei.

Cei doi tineri au fost acuzaţi că au şantajat şi ameninţat cu moartea o persoană căreia unul dintre ei îi împrumutase 2.000 de lei, pentru a o determina să plătească lunar dobândă pentru acest împrumut.

Citește și: Carmen Iohannis, la deschiderea noului an școlar 2017. Prima Doamnă este alături de elevii de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu

Close
Închide
  Close