Mergi direct la conținut »
Deșeurile electrocasnice din sectorul 2 sunt colectate gratuit. Ce trebuie să știe locuitorii care le dețin
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Deșeurile electrocasnice din sectorul 2 sunt colectate gratuit. Ce trebuie să știe locuitorii care le dețin

Deșeurile electrocasnice din sectorul 2 sunt colectate gratuit. Ce trebuie să știe locuitorii care le dețin

La solicitarea primarului Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, S.C. Supercom S.A. (firma de salubritate din acest sector) colectează gratuit de la populaţie deșeuri voluminoase, sâmbătă, 30 martie 2019.

De Dragoș Tănase,

Este vorba despre aparate electrice şi electronice vechi – aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

Astfel, locuitorii sectorului 2 sunt invitaţi să depună în faţa imobilelor în care locuiesc toate aparatele şi echipamentele de care nu mai au nevoie, pentru a fi ridicate gratuit şi transportate la sediile de colectare ale societății de salubrizare.

În vederea bunei coordonări a activității, sectorul 2 a fost împărțit în 10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 și S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deșeurilor, ridicării și transportului acestora la centrele de colectare.

Anul acesta, de Revelion, aproape nouă tone de deșeuri au fost adunate din Centrul istoric al Brașovului. A fost nevoie de șase ore de muncă.


Citește și… Singurul om din sectorul 2 care nu plătește taxa de gunoi este chiar primarul Toader, care stă în alt sector!

VIDEO/ Scandal pe „taxa specială” de gunoi de la Sectorul 2. Cetățeni la ghișeu: „O bătaie de joc!” / Director din primărie: „Natura umană e rezistentă la schimbare!”


 

Close
Închide
  Close