Mergi direct la conținut »
Destin tragic pentru un vasluian! A murit înecat cu o bucată de portocală
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Destin tragic pentru un vasluian! A murit înecat cu o bucată de portocală

Destin tragic pentru un vasluian! A murit înecat cu o bucată de portocală

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din Vaslui a murit într-un mod bizar, după ce s-a înecat cu o bucată de portocală, nimeni din casă neobservând acest lucru.

De Bogdan Coroamă,

Pensionarul din Vaslui se afla în casă cu mai multe rude în momentul în care mânca o portocală, dar acestea, văzând că bărbatul stă întins pe canapea au crezut că se odihneşte.

Abia după o vreme, când au realizat că bătrânul nu se mişcă şi nici nu mai respiră au alertat medicii. Din păcate, ajunşi la faţa locului, doctorii nu au putut decât să constate decesul bătrânului. ”Solicitarea la 112 s-a înregistrat la 20.29, iar echipajul SMURD a ajuns la imobil în două minute. Din păcate, pacientul era deja decedat. Ca observaţie la diagnostic a fost înregistrat stop cardio – respirator, asfixie mecanică cu bol alimentar”, a precizat Ionel Roşu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

De altfel, cadrele medicale au descoperit bucata de portocală din cauza căreia bărbatul a murit abia când au asipirat victima.

Close
Închide
  Close