De Petre Dobrescu,

Politistii din Mehedinti au realizat luni o premiera: prinderea in flagrant a unor indivizi care interceptau ilegal convorbirile din apartamentul unui cetatean. Succesul e cu atat mai meritoriu, cu cat, desi numeroase firme de paza si protectie uzeaza de filaje si interceptari clandestine, reactia autoritatilor nu s-a simtit.
Banuind ca barbatul o insala, nevasta lui Petre F., administratorul cimitirelor din Drobeta Turnu Severin, nu s-a multumit sa-i ceara explicatii, ci l-a pus sub urmarire. A luat legatura cu Constantin Stoica, patronul SC Antrax 2000 SRL din Lupeni, care se ocupa de asemenea filaje ilegale, a platit cat i-a cerut acesta, adica 45 de milioane de lei, iar Stoica s-a pus pe treaba, impreuna cu doi complici (sibienii Ionel Nitu si Irina Stefanut). Detectivii clandestini s-au dus la Drobeta Turnu Severin si au pandit casa „obiectivului” pana cand acesta a plecat. S-au strecurat in apartament si au instalat discret trei microfoane cu emitatoare. Au iesit tiptil si s-au ascuns in autoturismul pe care-l parcasera la circa 100 m de cladire si in care se afla aparatura electronica pentru interceptarea si inregistrarea convorbirilor, punandu-se pe asteptat. Nu stiau ca, la randul lor, erau supravegheati de ofiteri de la IPJ Mehedinti, Centrul zonal Craiova de combatere a crimei organizate si UM 0962.
Detectivii sperau ca barbatul sa revina insotit de vreo amanta. In loc de asta, in portiera le-au batut politistii, care i-au prins in flagrant. In afara de aparatura amintita, din masina „filatorilor” au mai fost ridicate un reportofon, o camera video si un binoclu. De asemenea, mai multe casete audio si video dovedesc ca, numai in august, cei trei au mai facut inca doua asemenea interceptari clandestine. Retinuti, ei sunt cercetati pentru detinere si folosire ilegala de mijloace specifice de interceptare a comunicatiilor si asociere pentru savarsirea de infractiuni, cazul fiind preluat de Parchet.

RECOMANDĂRI
Cristi Borcea a rămas fără permis și a fost amendat de către Poliția Capitalei! Viteza cu care a fost surprins conducând
GSP.RO
Cristi Borcea a rămas fără permis și a fost amendat de către Poliția Capitalei! Viteza cu care a fost surprins conducând
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor