Donald Trump, considerat favorit la învestitura republicană, l-a atacat pe Marco Rubio, după ce acesta a luat în derâdere atenția pe care o acordă înfățișării sale și mărimea presupusă mică a mâinilor lui.

„Mi-a atacat mâinile”, a declarat Donald Trump în cursul dezbaterii. „Uitați-vă la aceste mâini. Sunt mâini mici?”, i-a întrebat el pe cei prezenți.

„A vorbit despre mâinile mele lăsând să se înțeleagă că dacă sunt mici și altceva e mic. Vă garantez că nu este nicio problemă”, a continuat miliardarul, stârnind hohote de râs în sală și consternare pe rețele sociale, potrivit Agerpres.

După încheierea acestui dialog neașteptat, dezbaterea a devenit și mai virulentă între Marco Rubio și Donald Trump, mai ales în privința carierei de om de afaceri a celui din urmă. Marco Rubio l-a acuzat că a delocalizat locuri de muncă în Mexic și China, mai ales pentru linia sa de îmbrăcăminte.

Donald Trump i-a răspuns adresându-i-se adversarului său cu apelativul „Micule Marco”.

Ceilalți doi candidați, senatorul de Texas Ted Cruz și guvernatorul de Ohio John Kasich, s-au aflat pe scenă și au păstrat un aer de seriozitate, notează AFP.

Citește și: Scene șocante la un miting al lui Donald Trump: Un fotograf cunoscut a fost strâns de gât și trântit la pământ /VIDEO

Urmărește-ne pe Google News