De Tiberiu Bujdei,

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi, care a coordonat acțiunea, a spus că substanța de dezinfecție folosită este într-o concentrație mai mare decât cea utilizată pe parcursul zilei de echipele de dezinfecție ale firmei de salubrizare din Suceava.

El a explicat că acesta este motivul pentru care s-a decis ca acțiunea echipelor de militari să fie efectuată pe parcursul nopții, când este interzisă circulația în oraș, pentru ca vaporii rezultați să nu fie inhalați de suceveni.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a menționat că municipalitatea suceveană continuă acțiunile de dezinfecție în oraș pe toate străzile și că se va efectua o nouă dezinfecție a celor circa 2.000 de scări de bloc din oraș.

El a precizat că Primăria a oferit asociațiilor de proprietari dispersoare cu soluție de dezinfecție care să fie montate la toate scările de bloc și că săptămâna viitoare va oferi soluție de dezinfecție pentru reumplerea acestor dispozitive.

Citeşte şi:

Asistentă româncă din grupul care a plecat să ajute la Milano, în criza COVID-19: “Cel mai bun echipament de protecție e inteligența ta”

Asistentă DSP care lucrează în Vama Nădlac: „Muncim câte 12 ore în frig, mănânc un sandviș pe zi. În ciuda efortului nostru, toată lumea ne blamează”

În vreme de pandemie, mii de pacienţi cu boli psihice grave au greutăţi în a-şi procura medicamentele, în lipsa reţetei pe hârtie

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente