Mergi direct la conținut »
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Steve Jobs LE INTERZICEA COPIILOR să folsească iPAD-ul
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Steve Jobs LE INTERZICEA COPIILOR să folsească iPAD-ul

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Steve Jobs LE INTERZICEA COPIILOR să folsească iPAD-ul

În timp ce încerca să convingă milioane de oameni că trebuie să aibă neapărat gadgeturi Apple, la modă dar scumpe, Steve Jobs nu le dădea voie copiilor lui să folosească astfel de gadgeturi. Ba, mai mult, geniul de la Apple le restricţiona chiar şi accesul la Internet. Astfel, copiii lui Jobs se aşezau în jurul mesei, la bucătărie, şi stăteau de vorbă unii cu alţii.

De Alina Serea,

Dezvăluirea potrivit căreia copiii lui Jobs nu erau nişte „super-tocilari dependenţi” de Internet a fost făcută de către jurnalistul american Nick Bilton, care şi-a amintit o conversaţie cu cofondatorul Apple în 2010, cu un an înainte de moartea acestuia.

„Deci, copiii dumneavoastră probabil că iubesc iPad-ul?”, l-a întrebat el. „Nu l-au folosit. Limităm cât mai mult folosirea tehnologiei de către copiii noştri acasă”, i-a replicat Jobs.

Walter Isaacson, autorul biografiei lui Steve Jobs, i-a spus mai târziu că „Steve insista ca în fiecare seară copiii să ia cina la masa mare şi lungă din bucătărie, discutând despre cărţi, istorie şi o mulţime de lucruri”.
„Nimeni nu scotea vreun iPad sau computer. Copiii nu păreau deloc dependenţi de dispozitive”, a adăugat el.
 
 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close