De Maria Apostol,

Un accident produs în 2010 în Râmnicu Vâlcea a şocat opinia publică. Iuliana Claudia Oprea, măicuţă la Mănăstirea Hurezi, a accident mortal o fetiţă şi a rănit o alta chiar pe o trecere de pietoni.
Victima, Diana Moţ, avea 12 ani, şi medicii de pe ambulanţă ajunşi la faţa locului nu au putut s-o mai salveze, iar fetiţa s-a stins chiar sub privirile mamei ei. Cealaltă copilă, colegă cu Diana, a scăpat ca prin minune, însă ce a urmat după acest cumplit accident depăşeşte orice imaginaţie.
Pretextul măicuţei în faţa autorităţilor a fost acela că a scăpat maşina de sub control şi a cerut o expertiză tehnică pentru a demonstra acest lucru.
Părinţii victimei, internaţi la Spitalul 9
Judecătorii nu au găsit-o vinovată pentru accident, deşi părinţii Dianei au avut procese grele. Unul dintre ele a fost şi cel mai umilitor pentru bieţii părinţi care au cerut să fie despăgubiţi măcar pentru suferinţa îndurată.
“Ca să primim despăgubiri, eu, soţia şi fiul meu am fost internaţi la Spitalul 9 pentru a ni se face teste care să demonstreze cât suntem de afectaţi de moartea Dianei. Pe fiul meu l-a marcat acest episod”, susţine Petre Moţ.
După cinci ani de procese şi teste plătite de ei, instanţa a decis recent ca firma asigurătoare şi mănăstirea să plătească în solidar, celor trei membri ai familiei Moţ, suma de 400.000 de lei, bani care presupun plata avocaţilor angajaţi de părinţii Dianei Moţ, cât şi expertiza psihiatrică făcută la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici” din Bucureşti.

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă