Mergi direct la conținut »
Prima reacție după articolele Libertatea: DIICOT a făcut apel în cazul Țăndărei!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prima reacție după articolele Libertatea: DIICOT a făcut apel în cazul Țăndărei!

Prima reacție după articolele Libertatea: DIICOT a făcut apel în cazul Țăndărei!

Astăzi, în jurul prânzului, DIICOT a depus, la Tribunalul Harghita, o cerere de apel în dosarul Țăndărei, în care 26 de inculpați pentru trafic de minori au fost achitați în primă instanță.

DIICOT a atacat decizia instanței abia după ce Libertatea a prezentat, în această dimineață, cazul Țăndărei. În aceeași operațiune la care au participat polițiști români și britanici, 120 de persoane au fost deja condamnate în Regatul Unit, în timp ce capii rețelei din România, 26 la număr, au scăpat deocamdată.

Reacția DIICOT vine la aproape o săptămână de la pronunțarea sentinței din 12 februarie.

Primul care a atacat decizia Tribunalului Harghita a fost, surprinzător, unul dintre inculpații achitați. Acesta a făcut demersul vineri, 15 februarie, înaintea procurorilor!

Libertatea a scris azi că procurorul DIICOT Olga Vrânceanu, același din cazul Shanghai, în care a clasat cazul a 10 ofițeri care protejau o rețea de trafic de minori, a eșuat în a dovedi infracțiunile în instanță. Asta în timp ce 120 de inculpați au fost condamnați în Marea Britanie!


Citește și:

VIDEO/ Cum s-a făcut de râs justiția din România! Imaginile complete ale perchezițiilor DIICOT din Țăndărei, 2010: elicoptere, 120 polițiști, 200 jandarmi, oameni ridicați din pat, bani și AK-47 confiscate. Finalul: toți interlopii au scăpat în primă instanță

120 de condamnați în Anglia, niciunul în România! Același procuror DIICOT care nu i-a cercetat pe colonelul SRI Predoiu, fratele șefului SIE, și pe ceilalți ofițeri din dosarul de trafic de minore „Shanghai” a ratat toți inculpații în „Academia de Trafic de Minori Țăndărei”!

Close
Închide
  Close