Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Ministrul Economiei: „Din 15 aprilie vor fi suficiente măști de protecție pentru spitale și populație”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat că s-a început producția de măști de protecție la noi în țară și că din 15 aprilie vor ajunge pentru toată lumea, anunță Digi24.ro

De Iulian Budușan,

Virgil Popescu, ministrul Economiei a declarat că s-a pornit producția în țară de măști și combinezoane și că se primesc cereri din partea unor firme care doresc să și producă.

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

Ministrul Economiei a mai spus la Digi24.ro că săptămâna viitoare va fi pusă în practică o metodă de achiziție a tuturor – măști și combinezoane inclusiv biocide.

„Cred că începând cu 15 aprilie vom putea produce suficiente măști să ajungă la populație și la medici. Cred că ești mult mai în siguranță din punct de vedere sanitar dacă ieși din casă purtând o mască. Producătorii români să știe că au unde să vândă aceste produse”.

Virgil Popescu, ministrul Economiei

„Astăzi am purtat pentru prima dată o mască produsă în România! Știu că foarte mulți le așteptați, aveți nevoie de ele. Vor ajunge la voi, cât de curând! Vor ajunge și la medicii și personalul medical din prima linie. Vreau să le mulțumesc încă o dată grupului Taparo care au pornit în țara noastră producția de măști. În aceste vremuri de criză s-au găsit soluții la probleme urgente.Împreună ne facem România bine”, a scris Virgil Popescu pe pagina sa de Facebook.

Cum ne protejăm de Covid-19

Close
Închide
  Close