„Nu comentez acțiunile poliției. Fata e în afara oricărui pericol și asta e cel mai important. Copilul a fost învoit, a plecat cu bilet de voie, a fost la prietenul ei, pe care îl are de o lună.

La ora actuală, ancheta a decelat că actul sexual a fost consimțit, băiatul fiind în vârstă de 15 ani”, a declarat directorul adjunct DGASPC Galați, potrivit Digi24.ro.

Adolescenta a suferit o intervenție chirurgicală și a fost consiliată psihologic, a menționat Ciprian Groza.

„S-a discutat cu ea și din ce ne-a relatat nu a fost vorba de viol(…). Copilul, din punct de vedere legal, a plecat corect, cu bilet de voie, între orele 17 și 20. S-a dus la prietenul ei, asta nu mai avea de unde să știe nimeni”, a mai spus directorul adjunct de la Protecția Copilului Galați.

Scandalul din Galați a izbucnit după ce o femeie a postat pe rețelele de socializare imagini cu o fată plină de sânge pe strada George Coşbuc din Galaţi şi susţine că a oprit o maşină de poliţie pentru a interveni în acest caz.

Înregistrarea video arată că cei doi polițiști din maşină au stat în vehicul, la distanţă de fata rănită, şi abia la insistenţele martorilor au intervenit şi au chemat o ambulanţă.

După incident, Poliția din Galați a anunțat că „a dispus declanșarea cercetării disciplinare faţă de cei doi polițiști, la finalizarea căreia vor fi dispuse măsurile legale care se impun”.

Foto: viata-libera.ro

Citeşte şi:

Fifor, despre cazul de la Galați: ”Am dispus măsuri ferme de verificare imediată a ceea ce s-a întâmplat. Atitudinea polițiștilor este inadmisibilă”

Polițiștii din Galați care nu au ajutat o adolescentă plină de sânge decât după insistențele trecătorilor sunt cercetați disciplinar

O fată de 14 ani din Galați, care tocmai fusese violată, cerea ajutorul în stradă. Un echipaj de poliție nici n-a băgat-o în seamă!

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI