De Alexandru Boariu,

Plățile au început la data de 11 iunie ac, acţionarii care beneficiază de dividende fiind cei înregistraţi în registrul emitentului, la data de 22.05.2018. Este vorba de dividendele aferente anului 2017. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 1,6862 lei. Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru cei care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face fie prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari, fie în numerar, la ghişeele bancare ale BRD-GSG S.A. din întreaga ţară. Cu o valoare niminală de 10 lei, acțiunile Bursei de valori se tranzacționează la BVB, prețul înregistrat în ultimele zile fiind de circa 24, 5 lei/acțiune. În ultimele 52 de săptămâni, prețul minim înregistrat a fost de 22,9 lei/acțiune, iar cel maxim, de 34,8 lei/acțiune.

Citește și: Cum afli prețul acțiunilor la Bursa de Valori București

 

 

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO