Mergi direct la conținut »
Documentarul "Pele: Nașterea unei legende", în premieră în România, la TIFF Sibiu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Documentarul "Pele: Nașterea unei legende", în premieră în România, la TIFF Sibiu

Documentarul „Pele: Nașterea unei legende”, în premieră în România, la TIFF Sibiu

Vineri, de la ora 22.00, cinefilii au ocazia să vadă documentarul american "Pele: Nașterea unei legende", într-o proiecție gratuită, în aer liber. Acest lucru se întâmplă pentru prima oară în România și sunt așteptați peste 2000 de spectatori.

De Livia Lixandru,

Filmul a fost produs în acest an de regizorii Jeff Zimbalist și Michael Zimbalist. În rolurile principale joacă actorii Vincent D’Onofrio, Rodrigo Santoro și Colm Meaney, potrivit Agerpres. Documentarul prezintă drama și biografia marelui fotbalist brazilian Pele, dragostea lui pentru fotbal și viața acestuia pe străzile din Sao Paolo. Pele conduce Brazilia către prima lui cupa mondială la numai 17 ani.

Pe lângă proiecția din Piața Mare și filmele de la Teatrul Gong, Librăria Habitus și Sala Astra Film Cinema, sunt programate două evenimente speciale: de la ora 21.45, în apropierea barajului de la Gura Râului, are loc proiecția filmului Tudo, iar de la ora 22.00, pe scena de pe lacul din Muzeul Astra, cinefilii sibieni vor putea viziona Valul ucigaș.

 

 

 

Close
Închide
  Close