Mergi direct la conținut »
Doi bunici din Constanța au mințit că nepotul lor are cancer ca să facă bani pe Facebook
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Doi bunici din Constanța au mințit că nepotul lor are cancer ca să facă bani pe Facebook

Doi bunici din Constanța au mințit că nepotul lor are cancer ca să facă bani pe Facebook. Cei doi, care locuiesc în Murfatlar au postat pe Internet un mesaj disperat de salvare a nepoţelului lor de cinci ani, pe motiv că ar fi bolnav de cancer pulmonar.

Povestea ar fi impresionat pe oricine. Un copil de câţiva ani, orfan de mamă şi bolnav de cancer. Așa prezenta femeia cazul pe contul de socializare. Vecinii familiei sunt revoltaţi de minciuna care a fost distribuită pe internet de zeci de oameni.

Psihologii trag un semnal de alarmă

„Are nevoie de tratament pentru a supravieţui lună de lună”, suna textul, iar cei care doreau să-l ajute erau îndemnaţi să ia legătura cu bunica băiatului ori să doneze într-un cont bancar. „Deci noi nu băgăm mână în buzunar la nimeni. (Da, dar ați spus că are…) Ea s-o grăbit atunci, dacă nu o învață nimeni”, spune Ilie Humaciu, bunicul băiatului, potrivit Digi24.

„Pentru copil am făcut tot! Că nu avem curent. Vrea și el un desen, călcat, tot, că îl duc la grădiniță”, adaugă Aurelia Mărginean, bunica băiatului.

De fapt, oamenii voiau bani pentru a-şi achita datoriile uriaşe pe care le au la firma de curent. În total, 43.000 de lei, sumă la care susţin că nu ştiu cum s-a ajuns. Efectele gestului bunicilor ar putea fi resimţite mult mai târziu, spun psihologii.

Citește și

Cristian Țopescu a murit. Fostul comentator sportiv era internat de o săptămână la Spitalul Elias

 

 

Close
Închide
  Close