UPDATE – ora 08.40: Acesta a fost găsit azi, fiind transportat la spital, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

„A fost găsit şi cel de-al doilea copil, un băieţel de aproximativ trei ani. Se execută manevre de resuscitare. Este în drum către UPU (Unitatea de Primiri Urgenţe n.r.)”

ISU Prahova:

Din primele informații, se pare că o femeie împreună cu doi copii, în vârstă de 3, respectiv 5 ani, ar fi traversat cu un atelaj hipo, moment în care au fost surprinși de viitură.

Fetița de 5 ani a fost salvată de un pompier aflat în timpul liber, care se afla întâmplător în zonă, scrie realitateadeprahova.net.

„Filipeştii de Pădure, lângă podul dintre satele Diţesti şi Minieri, doi fraţi de 3 şi 5 ani care se aflau pe marginea apei, luaţi de viitura râului Proviţa. Din primele date, se pare că aceştia, împreună cu mama lor, ar fi traversat cu un atelaj hipo, moment în care au fost surprinşi de viitură. Din fericire, un minor a fost salvat. Se acţionează şi pentru găsirea celui de-al doilea copil”, precizează IPJ Prahova, citat de Agerpres.

ISU Prahova anunţă că unul dintre copii a fost salvat de un pompier aflat în timpul liber, iar acum se desfăşoară acţiuni de salvare a celui de-al doilea copil.

„Cei 25 de pompieri mobilizaţi în zonă încearcă să-l găsească acum şi pe cel de-al doilea copil al familiei. La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, un echipaj SMURD şi două bărci pneumatice”, precizează ISU Prahova.

FOTO: ISU Prahova

Citeşte şi:

Un bărbat din Argeș a fost omorât de viitură

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur