MENIU CAUTĂ

Doi frați români, violați de un profesor de la școală din Italia. Pedeapsa primită de dascăl

Distribuie

Un profesor din Italia a fost condamnat la opt ani de închisoare, după ce a abuzat sexual doi frați originari din România. Avocații săi au încercat mai mulți ani să-l scape de pedeapsă.

Instanța i-a interzis fostului profesor din localitatea Santo Stefano din Reggio Calabria să mai ocupe vreo funcție publică.

Bărbatul a fost acuzazt că i-a abuzat în repetate rânduri pe cei doi frați români care rămâneau în grija lui la after-school, relatează publicația Calabria News, citată de stirileprotv.

Presa din Italia scrie că abuzurile au fost comite în 2015. Incidentele terifiante au ieșit la iveală, după ce fratele mai mic le-a povestit părinților că ar fi violat de profesor la școală.

Profesorul a fost denunțat la Poliție de mama celor doi copii. În baza declarațiilor celor doi minori, dascălul italian a fost condamnat, în ciuda demersurilor făcute de avocații săi pentru a scăpa de închisoare.

Fostul profesor trebuie acum să achite şi daune familiei.

În schimb, o româncă din Gorj a reușit să înșele un italian de 73 de ani cu aproape 800.000 de euro. Simona Mărgăian Tiriplică, în vârstă de 30 de ani, i-a promis bărbatului că se vor căsători și vor avea copii, însă totul s-a dovedit a fi o păcăleală.


Citește și Prin țevile ruginite ale RADET se scurg 200.000 € zilnic! Avem documentul care arată colapsul Regiei de distribuție a agentului termic


 

Citește mai multe despre condamnare, Copii, Italia și profesor pe Libertatea.

Comentarii