Mergi direct la conținut »
Încă un român mort în tragedia din Italia. Nou bilanț anunțat de autorități Galerie foto
13imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Încă un român mort în tragedia din Italia. Nou bilanț anunțat de autorități

Încă un român mort în tragedia din Italia. Nou bilanț anunțat de autorități

Un alt român a murit în tragedia produsă în apropiere de Geneva, în Italia. Bărbatul, cu dublă cetățenie, a fost identificat de autoritățile italiene și se numără printre persoanele ucise de prăbușirea ”Podului Morandi”, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Între timp, autoritățile italiene au anunțat că bilanțul a crescut la 38 de morți. 

„În urma demersurilor echipei consulare mobile aflată la fața locului, un alt cetățean român, cu dublă cetățenie, a fost identificat printre persoanele decedate.

Echipa consulară mobilă își continuă activitatea de asistență și menține în permanență legătura atât cu Celula de Criză instituită la nivelul autorităților locale, cât și cu unitățile medicale la care au fost transportate victimele, în vederea identificării unor cetățeni români printre persoanele afectate.

Operațiunile complexe de salvare și de scoatere a victimelor de sub dărâmături sunt, în continuare, în derulare”, scrie MAE.

Astfel, doi români și-au pierdut viața în tragedia din Genova. Primul a fost identificat drept un bărbat din județul Gorj, care lucra în Franța.

Podul de autostradă, aflat la 50 de metri înălțime, s-a prăbușit în apropierea orașului Genova, în Italia, în timpul unei furtuni puternice, potrivit poliției. Autoritățile susțin că mai multe mașini se aflau pe pod în momentul producerii incidentului și că ar fi cel puțin 38 de morți.


CITEȘTE ȘI: Ivan Patzaichin a strâns 3.000 de lei pentru copiii din Sfântu Gheorghe, „vânzând” cafea!


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close