Mergi direct la conținut »
Doi spălători de geamuri au trăit coșmarul vieții lor! Schela în care lucrau a început să se învârtă necontrolat (VIDEO)
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Doi spălători de geamuri au trăit coșmarul vieții lor! Schela în care lucrau a început să se învârtă necontrolat (VIDEO)

Doi spălători de geamuri au fost salvați, miercuri, după ce schela în care se aflau a început să se învârtă necontrolat, într-un mod periculos. Cei doi lucrau în vârful Turnului Devon din Oklahoma City, capitala statului american Oklahoma.

De Dragoș Tănase,

„Situația foarte periculoasă” a avut loc în jurul orei locale 07:00, iar polițiștii și pompieri au evacuat imediat zona, potrivit Fox News.

Schela s-a balansat, de mai multe ori, în partea laterală a clădirii, pe care a și lovit-o în repetate rânduri.

După o oră și jumătate, oficialii au anunțat că „schela a fost securizată, iar pompierii au reușit să îi extragă pe cei doi angajați”. Deocamdată, nu se știe ce a provocat acest incident periculos.

Nu este clar dacă cineva a fost rănit, în urma incident, dar victimele directe ale acestuia vor fi suspuse unor controale medicale ulterioare.

Recent, un bărbat din Oklahoma a fost arestat, după ce a fost descoperit cu cadavrul soției pe scaunul din dreapta al mașinii. Află ce explicații le-a dat polițiștilor!


Citește și:

VIDEO | Un bărbat din Oklahoma s-a dus în vizită la un prieten, dar când a sunat la ușă a fost mușcat de un șarpe! Momentul șocant a fost surprins pe camerele de luat vederi

Close
Închide
  Close