De Dragoș Tănase,

Poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din Argeş susțin că au dovezi care stabilesc legătura dintre cei doi şi dispariția TIR-ului plin cu televizoare în valoare de 350.000 de euro.

Cum s-au întâmplat faptele

Administratorii unei societăţi din Argeş au contractat, la începutul acestei săptămâni, firma de transport din Dâmboviţa pentru a livra sute de televizoare în Olanda.

TIR-ul cu televizoare a plecat din localitatea Chitila (de lângă Bucureşti), acolo unde se afla depozitul, şi ar fi trebuit să ajungă în Olanda, dar acesta nu a mai ajuns la destinaţie.

Omul de afaceri din Argeş a depus plângere penală, iar în cadrul dosarului deschis pentru înşelăciune au fost făcute, vineri, percheziţii în Argeş şi Dâmboviţa.

Potrivit anchetatorilor, citați de adevarul.ro, patronul firmei de transport din Dâmboviţa le-a spus poliţiştilor că şoferul său a fugit cu marfa şi nu mai dă niciun semn de viaţă.

Aceleași surse din anchetă precizează că înşelătoria a fost pusă la cale chiar de către patronii firmei de transport, existând suspiciuniea că televizoarele au fost vândute pe piaţa neagră.

Patronul firmei de transport oferise o recompensă, pentru găsirea TIR-ului

Patronul firmei de transport oferise și o recompensă, în vederea găsirii camionului, anunțul fiind făcut pe pagina sa de Facebook.

„Acest camion a dispărut cu marfa (televizoare), remorca are nr. De înmatriculare DB 12 BSA ofer recompensa 50.000 (nu se specifică dacă este vorba de lei sau euro -n.r.) pentru găsirea acestuia și a mărfii (în special marfa). Orice informație poate fi utilă. Mulțumesc.”, este anunţul postat de patron pe rețeaua de socializare.

FOTO: Facebook.com

Citeşte şi:

Un tânăr din România a provocat haos pe o autostradă în Spania cu o mașină furată. Ce a descoperit Garda Civilă

Un român a băut și a furat un TIR plin cu televizoare, după ce a pierdut la păcănele

Un român a omorât doi oameni și a rănit alți cinci în Italia. Daune de 1 milion de euro

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.