Dominic Fritz a fost întrebat la emisiunea Insider Politic dacă va candida pentru al doilea mandat de primar al municipiului Timişoara, relatează news.ro.

„Acum, n-o să vă surprindă că răspunsul este, fără doar şi poate, da. Proiectul meu, oferta pe care am făcut-o timişorenilor acum 2 ani, a fost din start unul pe termen lung, o ofertă pe termen lung, nu poţi schimba lucrurile în 4 ani. Deci, da, candidez din nou şi mă bucur că din ce în ce mai mulţi timişoreni mă susţin”, a răspuns Fritz.

Întrebat cum stă în sondajele de opinie, Dominic Fritz a susținut că stă bine și a precizat că el nu crede în aceste instrumente de măsurare, care „sunt și manipulate”.

„Acum, ştiţi, întrebarea asta pentru mine e una ciudată, pentru că mie, încă în ziua votului, toată lumea mi-a spus cât de prost stau în sondaj, că o să pierd şi nu ştiu ce. Eu, din câte ştiu, stau bine şi nu-mi fac deloc griji în sensul ăsta, dar încă nu sunt fan al sondajelor de opinie, sunt şi manipulate”, a spus Fritz.

În acest moment, Timișoara are doi candidați cerți pentru alegerile locale din 2024, după ce și fostul edil Nicolae Robu și-a anunțat candidatura la finalul lunii decembrie 2022. El a spus că va candida ca independent, pentru ca timișorenii „să scape de calamitatea numită Fritz”, actualul primar USR de Timişoara.

Urmărește-ne pe Google News